Welkom

Natuurspeeltuin De Boomhut

 

Openstelling van de natuurspeeltuin :

DE NATUURSPEELTUIN  IS VAN NOVEMBER T/M MAART ALLEEN OPEN OP WOENSDAGEN VAN 13.00-16.00 uur.

Activiteiten door Natuur& Zo :

In de periode van november t/m maart zijn er elke 2e woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur activiteiten georganiseerd door een team van Natuur & Zo. De toegang is gratis. Méér info staat op de activiteitenpagina van de website.

 

  

 
natuurspeeltuin4521De Boomhut in Terneuzen is de eerste natuurspeeltuin in Zeeland! Het is een avontuurlijke speeltuin zonder speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt er spelen in en met de natuur. Kinderen kunnen hier hun eigen creativiteit ontplooien en avonturen beleven.
 
De Boomhut heeft waterpartijen, kruiptunnels, een vuurplaats, bomen om in te klimmen en nog veel meer! Je kunt er insecten en bomen bewonderen, lekker met zand en water kliederen, hutten of dammetjes bouwen, door bosjes struinen of bladeren verzamelen.
De natuurspeeltuin biedt ruimte. Ruimte die de kinderen zelf kunnen invullen met hun eigen creativiteit. Spel en fantasie worden er gestimuleerd.
 
De natuurspeeltuin is ingedeeld in twee terreinen. Het voorste terrein is voor kinderen t/m 6 jaar. Het achterste terrein is voor iedereen vanaf 7 jaar. Ook aan de ouders is gedacht. Voor hen staan er bankjes en picknicktafels, zodat ook zij lekker kunnen genieten.
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

   

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Meld je nu aan voor onze Nieuwsbrief

Openingstijden en Toegang

Het bezoekadres van Natuurspeeltuin De Boomhut is: Evertsenlaan 88A, 4535 AD  Terneuzen.

De toegang is gratis!

DE NATUURSPEELTUIN  IS VAN NOVEMBER T/M MAART ALLEEN OPEN OP WOENSDAGEN VAN 13.00-16.00  uur.

We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers, Kom en help ons een handje!!!!  

Vrijwilliiger worden?  Klik hier! 

Let op: wanneer het onweert of wanneer zich een stormachtige wind (vanaf windkracht 6) voordoet, zal De Boomhut wegens veiligheidsredenen gesloten zijn.